گیلبای / سوپرمارکت / میوه و سبزیجات / صیفی و سبزیجات / لبو / لبو
– – لبو
لبو را میتوان عضوی از سبزیهای محبوب در بسیاری از مناطق جهان دانست که بهعنوان منبعی غنی از ویتامینها، مواد مغذی و آنتیاکسیدانها شناخته میشود.
در ادامه به توضیحاتی درباره طعم، کالری، ویتامینها، خواص و طبع آن میپردازیم.
طعم: این خوردنی قرمزرنگ، طعمی شیرین، ملس و مطبوع دارد.
کالری: در هر ۱۰۰ گرم این سبزی تقریباً 43 کیلوکالری وجود دارد؛ بنابراین، مناسب افرادی است که تصمیم به کاهش وزن دارند.
طبع: این سبزی طبعی گرم و تر دارد که در صورت پخته شدن به سمت معتدل میرود.
ویتامین: در این سبزی قرمزرنگ، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین E و ویتامین K وجود دارد. ویتامین C در سیستم ایمنی بدن نقش دارد و بهعنوان یک آنتیاکسیدان قوی عمل میکند. ویتامین A برای دید خوب، سلامت پوست و رشد سلولها مناسب است. ویتامین E بهعنوان یک آنتیاکسیدان قوی عمل کرده و در حفظ سلامتی پوست، مو و ناخنها تأثیر میگذارد. ویتامین K هم بهعنوان یک عامل مؤثر برای خونسازی و بهبود سلامت استخوانها شناخته شده است.
خواص: این سبزی حاوی پتاسیم و فیبر بوده که در پایین آمدن فشارخون و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی تأثیرگذار خواهد بود. هم چنین سبب کاهش خطر بروز بیماریهای سرطانی، بهبود عملکرد دستگاه گوارشی و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مربوط به گوارش مانند یبوست و سرطان میشود. علاوه بر اینها، به دلیل داشتن فیبر، موجب کاهش جذب قند در بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مرتبط با قند مانند دیابت خواهد شد.
درمجموع، لبو میتواند انتخابی مناسب برای افرادی باشد که به سالم زیستن اهمیت داده و رژیم غذایی یکنواخت را در پیش نمیگیرند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.